maanantai 13. huhtikuuta 2015

Sateinen maanantai ja Igorin kabinetti

Sateiset terveiset täältä Tarttosta. 

Lauantaina oli kaunis ja aurinkoinen sää ja ulkona tarkeni olla jopa toppi päällä. Eilen ilma alkoi kuitenkin kylmetä ja kävimme ostamassa fiksuina sateenvarjot. Tälle viikolle kun on luvattu sadetta ja tänään onkin satanut koko päivän. Meillä alkoi koulu klo 9 ja oppiaineena oli savesta muotoilua. Meilä oli mallina kipsiveistos. Savi ei todellakaan ole minun juttuni ja olin niin mukavuusalueen ulkopuolella kuin vain voin olla. Opettaja oli onneksi mukava ja puhui parempaa englantia kuin minä. Savityöt jatkuu ensiviikolla.

- Kaisu ja opettaja.

- Tuo päänpuolikas oli se josta otimme mallia. Epämääräinen savimöhkäle on miun.



Meillä oli seuraaviin tunteihin aikaa yli neljä tuntia, mutta sateesta johtuen emme viitsineet raahautua kämpille. Hengailimme sitten oppilaiden taukohuoneessa.


-Näkymä taukohuoneen ikkunasta.


- Sataa..

- Käyn kuvaamassa nuo seinämaalaukset paremmalla ilmalla.

- Väsyttää.

                          - Väsyttää vielä enemmän..


(Ajankuluksi muuten muistin ystävääni Meriä synttärivideolla. Laitan videon ehkä tänne myöhemmin)

- Taukohuone.

- Sohvia, pöytiä.

- Kirjahylly.

- Askarteluja..

- Kuva lähempää.



Koska olen tykästynyt ilmeisesti kuvaamaan vessoja, niin tässäpä teille kuvia Igorin kabinetista. Olinkin jo miettinyt missä kisuliinin vessa on, kun hiekkalaatikkoa ei näkynyt missään. No nyt mie tiedän, että herran (?) toiletti sijaitsee kakkoskerroksessa. Samassa kerroksessa on myöskin opiskelijoiden hengailu ja ruokailutilat. Plus yksi luokka, jossa meillä oli tänään kalligrafiaa.


Tässä kuvia Igorin kabinetista:

- Ovessa lukee WC Igori kabinet.


- Tavallinen vessa, jossa nyt on erikoinen verhojärjestely ja kissanhiekkalaatikko. 

- Puhdas hiekkalaatikko ja tyhjä kuppi.

- Verho.

Meiltä loppui aamupäivän tunnit tänään tosiaankin klo 12 ja seuraavat klo 13 alkavat tunnit olikin peruttu. Seuraava tunti alkoi vasta klo 16.30 ja loppui klo 18. Tunti oli kalligrafiaa. Olen opiskellut kalligrafiaa Taikkarissa muinoin ja silloin muistan vain että olin tosi huono siinä... Täällä opettaja antoi meille tehtäväksi suunnitella oma nimi. Opettaja puhui muuten vähän suomea ja muuten viroa ja englantia. Hyvin kutenkin ymmärsin :) Siinä sitten suunnittelin omaa nimeä tai oikeastaan logoa... Tarkoitukseni on tehdä kerralla niin hyvä, että voin käyttää sitä jatkossa portfoliossani, cv:ssäni yms.

Tässä raapustelujani..


- Luonnoksia...

- Lisää...

- Ja vielä.

Minulla on luonnospostaus viikonlopun touhuista, mutta olen nyt niin väsynyt että saatte odottaa jahka julkaisen postauksen. Palaillaan!


<3 Laura



4 kommenttia:

  1. Kiva blogi! Tartossa on taiteellisen näköistä ja romanttisia rakennuksia :) Tampereella sateli tänään lunta joten ei tarvitse Suomen kelejä kadehtia.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Täällä on kyllä tosi kaunista ja kotoista :) Lunta? Yöks :/

    VastaaPoista
  3. Täällä Joensuussakin sataa, mutta sade tuoksuu jo vähän kesäsateelta. Ja mikä parasta, pöly on hälvennyt.
    Kiva postaus taas! - Meri

    VastaaPoista

Suapi kommentoida :)