sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Lähtö

Tervetuloa lukemaan blogia vaihdostani Tarttossa. Olen 30- vuotias kuvallisen ilmaisun opiskelija. Opiskelen Outokummussa ammattiopistossa http://www.pkky.fi/oppilaitokset/ammattiopisto/outokumpu ja asun Joensuussa. Pidän blogia koko vaihdossa oloaikani. Minulta löytyy myös henkilökohtainen blogi jos kiinnostaa lukea enemmän miun elämästä. Etukäteen pyydän jo anteeksi tulevia kirjoitusvirheitä ja huonolaatuisia kuvia ;)

Bye bye Joensuu ja moi ja tere Helsinki ja Tartto. Lähdin juuri Joensuusta klo 22.20 bussilla kohti Helsinkiä. Kentällä olisi tarkoitus olla aamulla puoli seitsemältä ja lento Tarttoon lähtee kymmenen aikoihin. Lento kestää noin tunnin. Sitten sitä oltaisiin perillä. Kun pääsen asunnolle niin saatte videopostauksen. Jee!

 
- Bussissa körötellään. Rinnassa komeilee Harhan pinssi.


Tavaroiden pakkaamisesta on pakko avautua. Olin eilen etsinyt kaiken tarpeellisen valmiiksi, mutta tietenkään kaikki tavarat eivät mahtuneet mukaan. Haastavaksi touhun teki se, että jouduin lentolaukun tunkemaan täyteen lääkkeitä, astmakoneen ja läppärin. Harmituksen astma :( Ruumaan menevässä laukussa taas loppupeleissä ei ole kauheasti vaatteita. Kosmetiikka ja taiteilutavarat veivät suurimman osan tilasta. Nyt pitää toivoa että kaikki tarpeellinen lähti mukaan. Miulla on siis iso matkalaukku, lentolaukku ja käsilaukku. Onneksi sain kyydin kaverilta asemalle. En olisi millään selviytynyt bussissa noiden laukkujen kanssa.

Tässä hieman pähkäilyä pakkailun parissa.


- Ei nämä mahdu...


- Apuva.


- Mittee mie teen...  Ihmettelee hän. (Soitin siskolleni hätäpuhelun että tarvitsen apua. Lopulta sain kuitenkin itse pakattua. Huh huh..



- Tavarat vielä lattialla. Plus miun polvi. Huomatkaa myös sienijuomapakkaus ja mukillinen kyseistä juomaa. (Olen toisessa blogissani kertonut juomasta. Jos kiinnostaa niin vilkaiskaa ihmeessä http://lauranloki.blogspot.fi/search/label/Juomat.%20Terveys.%20Sienet. )

Nyt miun pittää ruveta kohta nukkumaan. Ikäväkin on jo avokkia, siskoa, kavereita, ystäviä, vanhempia. Niisk. Kohta untenmailla ja kohti seikkailua!

Pidän teidät ajantasalla!

<3 Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suapi kommentoida :)